www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Je nás sto ! Tradiční vítání občánků Fotka

V obci jsme opět vítali nové občánky. V pořadí devadesátý devátý občan se narodil rodičům Andree Štěpánové a Tomáši Engemu, a to syn Ondřej. Jubilejní stou rodačkou pak se stala Adéla, dcera rodičů Aleny a Štěpána Richterových.
- zobrazit článek


Výlov rybníku Vyplatil Fotka

Za pěkného počasí se konal v Pazderně výlov rybníku Vyplatil. Rybáři rozhodili sítě a v nich uvízli kapři, amuři, líni, karasi a cejni. K vidění byl vidět tolstolobik a sumec.
- zobrazit článek


Čestné uznání na Valné hromadě 12.12.2014 Fotka

Na Valné hromadě hasičů v Ostružně obdrželi z rukou starostky Zdeny Richterové Čestné uznání KSH Královéhradeckého kraje zasloužilí hasiči.
- zobrazit článek


Vánoční besídka ve školce Fotka

Vánoce přišly i do školky v Ostružně. Pod velkým svítícím vánočním stromkem bylo plno dárků. Děti se celý podzim učily básničky, říkanky, písničky a tanečky, aby vše mohly ukázat rodičům na vánoční besídce.
- zobrazit článek


K podzimu patří draci a dýně Fotka

A je tu podzim - čas draků a dýní. Jdeme pouštět draky. Opět nefoukal vítr. Děti si přinesly krásné draky. Sem tam nějaký vzlétl, ale spíš se válely po zemi.
- zobrazit článek


Stále oblíbenější cukety Fotka

Knihovnice Zdena Bittnerová pro nás připravila opět mlsoty z cuket: zapečené cuketové špalíčky, obalovanou cuketu, cuketový bramborák, různé cuketové koláče, polévky atd.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2014 / strana -1- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší.