www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Ohlédnutí za letošními hasičskými závody

V letošním roce se zúčastnil sbor dobrovolných hasičů hned několika soutěží. Jako první reprezentovaly Ostružno děti na soutěži v Chyjicích. Druhá možnost kdy měly šanci předvést své umění děti ale i muži byla okrsková soutěž v Hlásné Lhotě. A jako poslední v řadě byla soutěž pořádaná Bukvicí.

V Chyjicích se 14.5.2011 konala soutěž pod názvem „Hasičský soudek“. Pod vedením trenéra Emila Rychetníka a za pomocí strojníka Milana Engeho zde vybojovaly krásné 4. místo. Konkurence přitom byla opravdu velká. Soutěže se v kategorii děti zúčastnilo celkem 8. družstev, přičemž Chyjice, Březina a Jinolice sestavili po dvou týmech.

Jako druhá byla okrsková soutěž pořádaná na počest 115. výročí založení sboru v Hlásné Lhotě. Ta se konala 21.5.2011 a zde zúčastnilo i družstvo mužů. Muži skončili uprostřed startovního pole na 5. místě z celkového počtu 10. startujících týmů. Družstvu dětí se ale podařil nádherný kousek, a to v podobě 1. místa.

18.6.2011 jsme byli pozváni do Bukvice na tamní „Hasičskou olympiádu“. Družstvo dobrovolných hasičů z Bukvice připravilo zajímavý doprovodný program. Ale i netradiční soutěžní disciplíny. Dětské družstvo zopakovalo úspěch z nedávné doby a opět obsadilo příčku nejvyšší.

autor: PjC

28.12.2011

Hasičský soudek - Chyjice:


Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie


Okrsková soutěž - Hlásná Lhota:


Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie


Hasičská olympiáda - Bukvice:


Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2011 / strana -1- / ohlédnutí za letošními hasičskými závody /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší. Podporované aplikace: FireFox 2+ / Opera 9.2+ / IE6+