www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Výlov rybníku Vyplatil v Pazderně Fotka

Rybník Vyplatil patří k tzv. soustavě Ostruženských rybníků, která se rozprostírá na západ od města Jičína. Uprostřed této oblasti leží obec Ostružno a osada Pazderna, svírané toky Malého a Velkého Poráku.
- zobrazit článek


Ohlédnutí za letošními hasičskými závody Fotka

V letošním roce se zúčastnil sbor dobrovolných hasičů hned několika soutěží. Jako první reprezentovaly Ostružno děti na soutěži v Chyjicích. Druhá možnost kdy měly šanci předvést své umění děti ale i muži byla okrsková soutěž v Hlásné Lhotě.
- zobrazit článek


Sváteční čas v kostele Fotka

Obecní úřad s místní knihovnou uspořádaly první předvánoční koncert v kostele Povýšení sv. Kříže. Zpříjemnit adventní čas a zazpívat si vánoční koledy přišlo osmdesát šest diváků. Všichni byli zvědaví, jaký koncert bude.
- zobrazit článek


Ohlédnutí za posvícením Fotka

Místní hasiči uspořádali posvícenské posezení v nové klubovně. Bylo odpracováno spousta hodin, aby v den konání bylo vše připraveno. Ženy napekly posvícenské koláče, přijela hudba a mohlo dojít k slavnostnímu přestřižení pásky.
- zobrazit článek


Zábavné odpoledne Fotka

Obecní úřad a místní knihovna v Ostružně uspořádaly zábavné odpoledne pro děti a dospělé. Počasí přálo, vítr nefoukal, přesto si děti přály pouštět draky. Na louce zkoušely, který drak vyletí nejvýše.
- zobrazit článek


Cuketománie již tradičně v knihovně Fotka

Knihovnice Zdena Bittnerová vypěstovala spoustu cuket, aby mohla uspořádat již tradiční ostruženskou cuketománii. Sama připravila a napekla dobroty z této chutné zeleniny.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2011 / strana -1- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší. Podporované aplikace: FireFox 2+ / Chrome 1.0 / Opera 9.2+ / IE6+