www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Hasičský bál 2017

Dne 18.3.2017 uspořádali hasiči svůj tradiční hasičský bál ve Starém Místě. K tanci a poslechu hrála skupina Medikament. Třešničkou na dortu bylo taneční vystoupení Lukáše a Zuzky.

Lukáš je rodák z Ostružna a je členem TK Kulturního zařízení města Jičína, Zuzka bydlí v Turnově, ale závodně tančí za TK Koškovi Liberec. Tento juniorský taneční pár spolu soutěžně tančí jak standardní tak i latinsko-americké tance od počátku roku 2016. Během uplynulého roku opravdu nezaháleli. Zúčastnili se mnoha soutěží v České republice, tak i mezinárodních soutěží, tzv. openů. Aktuálně mají Lukáš se Zuzkou vytančenou nejvyšší možnou třídu A ve své kategoii juniorských párů v obou disciplínách.

Jejich hlavním trenérem ve standardních tancích je Michal Mládek (loňský vicemistr světa z amerického Bostonu) a trenérem na latinsko-americké tance je Marek Bureš s partnerkou - úřadující držitelé titulu Mistr České republiky a 18. pár světového žebříčku. Mezi jejich další trenéry patří známé tváře ze STARDANCE, například Veronika Lálová nebo Václav Masaryk.

Lukáš se Zuzkou se v minulém roce stali finalisty Mistrovství České republiky družstev. K jejich dalším úspěchům uplynulého roku patří umístění v žebříčku v soutěži deseti tanců na celkovém 5. místě.

Nový rok 2017 zahájili krásným 11. místem na Mistrovství České republiky ve standardních tancích.

A konečně před týdnem na hlavní a nejnáročnější letošní soutěži - Mistrovství České republiky v deseti tancích, které se konalo minulou sobotu ve Zlíně, se probojovali až do semifinále a obsadili nádherné 9. místo!

Hasiči děkují všem za účast a za podporu hasičského sboru.

autor: Zdena Richterová, místostarostka obce
foto: Jana Engová

18.03.2017
 


Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie Fotogalerie
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2017 / strana -1- / hasičský bál 2017 /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší.