www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

151. výročí bitvy u Jičína Fotka

V sobotu 23.9. se na Jičínsku konala vzpomínková akce ke 151. výročí bitvy u Jičína. Program začal v obci Ostružno, kde se sešly historické jednotky.
- zobrazit článek



  Dětský den Fotka

Kdo chtěl zažít zajímavé a zábavné odpoledne, navštívil Ostružno. Přijel totiž cirkus! Mohli jsme potkat klauny, artisty i krotitelé zvířat. Hřiště se proměnilo v šapitó, kde se proháněla exotická zvířata.
- zobrazit článek



  Předškoláci dali sbohem mateřince Fotka

Mateřská škola sídlí v Ostružně nepřetržitě od roku 1946. I letos jsme se slavnostně rozloučili s předškoláky. Čtyři chlapci a tři děvčata dali sbohem mateřince.
- zobrazit článek



  Ostružno slavilo vzácné výročí Fotka

První písemná zmínka o Ostružnu je známa z roku 1227. Za větrného počasí se v Ostružně sešli rodáci, usedlíci a přátelé, aby společně oslavili toto vzácné výročí - 790 let.
- zobrazit článek



  Okrsková hasičská soutěž Čejkovice Fotka

Letos se konala okrsková hasičská soutěž v Čejkovicích, kde slavili 95. výročí založení sboru doborvolných hasičů. Soutěž probíhala za úmorného vedra.
- zobrazit článek



  Hasičský bál 2017 Fotka

Dne 18.3.2017 uspořádali hasiči svůj tradiční hasičský bál ve Starém Místě. K tanci a poslechu hrála skupina Medikament. Třešničkou na dortu bylo taneční vystoupení Lukáše a Zuzky.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2017 / strana -1- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší.