www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Na koncertu v kostele si posluchači také zazpívali Fotka

Knihovnice Zdeňka Bittnerová pozvala Žesťový kvintet z Libáně, aby v kostele Povýšení sv. Kříže zahrál vánoční koledy. Na čtyřicet posluchačů si zazpívalo, ochutnalo punč a cukroví.
- zobrazit článek


Vítání občánků a setkáni seniorů Fotka

Vítání občánků uspořádali opět v Ostružně zároveň s besídkou pro seniory. Letos si děti připravily pásmo o zimě, sněhu a zimních radovánkách. Recitovaly básničky, zpívaly, tancovaly a předaly malý dárek svým posluchačům.
- zobrazit článek


Tvůrčí dílna pro všechny Fotka

Ve spolupráci s obecním úřadem byla připravena vánoční dílna. Mohli jsme si vyrobit různé věnce a svíce. Velký zájem byl o barevné svíčky, věnce z proutí, vánoční ozdoby a stuhy.
- zobrazit článek


Ohlédnutí za dýňováním a drakiádou Fotka

V místní knihovně, kterou vede Zdena Bittnerová, se koná mnoho akcí. Uspořádala zajímavé akce ručních prací s dětmi z MŠ. Vždyť snímek "děti s balónky"' získal ocenění.
- zobrazit článek


Knihovny Jičínska soutěžily o nejlepší fotografii Fotka

Jičín – V březnu letošního roku byla vyhlášena nová a neobvyklá soutěž „O nejzajímavější fotografii z knihovnických akcí". Organizátorem byla Knihovna Václava Čtvrtka v Jičíně a zúčastnit se jí mohly všechny knihovny jičínského regionu.
- zobrazit článek


Na divokém západě Fotka

Na jeden den se obec přeměnila na malé westernové městečko. Přijelo sem totiž na sto malých kovbojů předvést svoji zručnost. Byly pro ně připraveny soutěžní úkoly: výroba měšců na zlato, rýžování zlata, střílení z luku, malování na sádru, vymaluj si svého kovboje, házení lasem na divokého koně atd.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2012 / strana -1- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší.