www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Malí hasiči hodnotili na valné hromadě Fotka

Své úspěchy hodnotilo dětské hasičské družstvo v obci pod vedením Emila Rychetníka na druhé valné hromadě. Dětské družstvo bylo založeno před dvěma lety k oslavám 120. výročí SDH.
- zobrazit článek


Další úspěšná výstava Fotka

V obci se stále koná mnoho různých akcí pro veřejnost. Jednou z nich byla i velmi úspěšná výstava, kterou jsme si zde připomněli tradici Velikonoc, nejvýznamnějších a nejstarších svátků. Jsou oslavou vítání jara a zániku zimy.
- zobrazit článek


Úspěšné akce knihovny Fotka

Místní knihovna, pod vedením Zdeny Bittnerové, nabízí pro občany stále něco nového. Za pomoci obecního úřadu, hasičů a Klubu seniorů je připraveno dobré zázemí a pohoštění.
- zobrazit článek


Stále se něco děje Fotka

Po celý rok se stále něco děje, obec pravidelně chystá pro občany různé sportovní i kulturní pořady, ať již to jsou ve spolupráci s knihovnou oslavy svátku žen, hudební vystoupení nebo akce hasičů.
- zobrazit článek


Čápi přinášejí jaro Fotka

Jaro začalo až 1.dubna. To totiž do Ostružna přiletěl na dvůr manželů Jandových čáp. Dlouho na sebe nechal čekat, obvykle přilétá prý už kolem 13.-15. března a čeká partnerku. Z hnízda pár každý rok vyvede nejméně tři čápátka.
- zobrazit článek


Hasičský bál Fotka

Letošní tradiční hasičský bál uspořádali hasiči z Ostružna v hostinci U Markvarta v Markvarticích. V pěkném prostředí k poslechu a tanci hrála skupina K–Band. Pro hladové krky bylo navařeno – svíčková, kančí guláš, topinky a další dobroty.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2011 / strana -4- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší. Podporované aplikace: FireFox 2+ / Chrome 1.0 / Opera 9.2+ / IE6+