www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Jandovi kráčí životem společně šedesát let Fotka

Poprvé na obecním úřadě v malé vísce na Jičínsku starosta Jiří Richter oddával. Událost, kterou zde nepamatují, šlo totiž o diamantovou svatbu. Po šedesáti letech společného života si zde v sobotu řekli znovu „ano” Anna a Miloslav Jandovi.
- zobrazit článek


V knihovně se konají různé akce a výstavy Fotka

Místní knihovnu najdete v prvním patře budovy obecního úřadu, ve které je také umístěna mateřská škola. Mezi oběma institucemi je navázána dobrá spolupráce, zdejší učitelky využívají půjčené knížky dětem ke čtení.
- zobrazit článek


Pirátské soutěžení Fotka

V sobotu vzhlíželi ostruženští hasiči k nebi s přáním konečně pěkného počasí. Po obloze se honily mraky, připravovala se zábava pro děti, tak nebylo potřeba deště. Za hodiny času stráveného přípravou dětského dne přišlo navštívit ...
- zobrazit článek


Předškoláci se rozloučili se svojí mateřinkou Fotka

Letošní Zahradní slavnost se pro nepřízeň počasí konala ve školní třídě. Mateřská škola v Ostružně se loučila s předškoláky. Nikola Enderlová, Vojtěch Rychetník a Šimon Řeháček všem ukázali, co se v MŠ naučili.
- zobrazit článek


Českým rájem burácely motorky Fotka

Nablýskané stroje značek Kawasaki, Yamaha, Honda, hudba a téměř dva tisíce návštěvníků, to všechno přinesla víkendová motoparty, která se letos poprvé konala v ostruženském kempu.Proč? Jiří Veselý, který stojí za realizací akce, nám vše vysvětluje.
- zobrazit článek


Kancionály jsou soubory písní Fotka

Na koncertě v kostele Povýšení sv. Kříže v pátek dne 19. srpna byli jsme diváci čtyři. Ale muzikantů 10: varhánky (střídal ciňk), loutna (má celkem třináct strun), dvě flétny, cello, ostatek zpěvačky a zpěváci sboru Literácy Jitčín.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2011 / strana -2- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší. Podporované aplikace: FireFox 2+ / Chrome 1.0 / Opera 9.2+ / IE6+