www.ostruzno.cz
  OSTRUŽNO u Jičína



Vyhledávání:

Aktuálně:

Ostružno a okolí:

Počítadlo přístupů:

 
Novinky a aktuality z obce

Ostružinka, školka s lesní moudrostí Fotka

Místní fara je krásně kamenná, barokní. V neděli 23. června byla pěkně vyzdobená, pruhy látky byly fialové, to je barva ostružin. Těch ne úplně zralých, ty jsou černé. Však taky projekt lesní školky Ostružinky se teprve dokončuje. Ale od září bude plný provoz.
- zobrazit článek


Loučení s předškoláky Fotka

Opět jsme se museli rozloučit s dětmi, které dorostly do školního věku. Jako každý rok, tak i letos, připravili pracovnice školky pro rodiče a hosty bohatý kulturní program. A byl opravdu dlouhý. Ostruženskou školku opouštělo jedenáct předškoláků.
- zobrazit článek


Prckové vymění město za les a vychovávat je budou chlapi Fotka

Rodinná atmosféra bezpečí a přijetí, individuální tvůrčí přístup k dětem a život v souladu s přírodou – tyto parametry charakterizují nově vznikající Lesní školku Ostružinku, která má zázemí na zdejší faře.
- zobrazit článek


Lampionový průvod Fotka

Poprvé se konal v Ostružně lampionový průvod. Hasiči uspořádali tuto akci hlavně pro děti. Děti si nejprve připravily a zhotovily lampionky. Se zářivými a pestrobarevnými lampionky prošel průvod obcí.
- zobrazit článek


Slet čarodějnic a čarodějů Fotka

Čarodějnou dílnu otevřeli 30.dubna v Ostružně. Programem byla výroba vlastních čarodějniček. Následoval průvod obcí a zapálení ohně. Čarodějnic a čarodějů se slétlo opravdu hodně, společně si zalétali a na rozloučenou si opekli výborné buřty.
- zobrazit článek


Jarní výlov rybníka Vyplatil Fotka

Očekávaný výlov soukromého rybníku Vyplatil v Pazderně se uskutečnil na jaře. Zájemci mohli obdivovat pěkně narostlé ryby a obohatit si jídelní stůl o kapra, amura, štiku či lína.
- zobrazit článek



 
 
http://www.ostruzno.cz / novinky / 2013 / strana -2- /
Optimalizováno pro rozlišení obrazovky 1024x768 a vyšší.